____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Οι Αρκάδες της Αγίας Παρασκευής ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο


Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους οι Αρκάδες της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν την Κυριακή το πρωί 31.1.10 την απολογιστική τους τακτική γενική συνέλευση και ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο.



Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρκάδων Αγ. Παρασκευής «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κα Σούλη Σταθοπούλου, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ευχαρίστησε όλα τα μέλη που στήριξαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες του Δ.Σ. για να αναδείξει τα πλούσια πολιτιστικά στοιχεία των Αρκάδων συναθροίζοντάς τα σ’ αυτά των άλλων Εθνικοτοπικών Συλλόγων, με ένα πλούσιο πρόγραμμα πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων.
Ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και παρουσιάζοντας τον απολογισμό των πεπραγμένων για την τριετία που πέρασε, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει, να έχει πάντα την ίδια δυναμική και επιτυχίες, όπως είχε και όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά αναφέρθηκε στην πολιτιστική προσφορά των Αρκάδων στην πόλη και τόνισε ότι «τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου των Αρκάδων της Αγίας Παρασκευής είναι και στην πορεία τους και στην παρουσία τους άτομα ξεχωριστά και διαμορφώνουν την πολιτιστική πορεία της Αγ. Παρασκευής αλλά, ως Αρκάδες γενικά, και όλης της χώρας, πάντοτε από ενεργές θέσεις, παλεύοντας για τα κοινά. Είναι σημαντική η προσφορά του Συλλόγου Αρκάδων και της Προέδρου του στη διαμόρφωση της πολύμορφης πολιτιστικής φυσιογνωμίας της Αγίας Παρασκευής. Αξίζουν συγχαρητήρια στην κα Σούλη Σταθοπούλου αλλά και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, διότι διατήρησε αποστάσεις από όλες τις παρατάξεις με μια δύσκολη και λεπτή ισορροπία και σε ένα κλίμα ενότητας. Υπηρέτησαν το νόημα του εθελοντισμού, κάτω από το οποίο λειτούργησαν για την ανάδειξη της ιδέας της ιδιαίτερης πατρίδας μας, που είναι σημείο αναφοράς μας. Γιατί το αν πετύχαμε στη ζωή μας δεν μετράει μόνο αν καταφέραμε κάτι για τον εαυτό μας, αλλά αν αφιερώσαμε τον εαυτό μας στην κοινή προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερη την πόλη που ζούμε. Θα είμαστε λοιπόν όπως πάντα και πάλι δίπλα σας είτε οικονομικά είτε σε προσφορά υποδομής για να συνεχίσετε την επιτυχημένη πορεία που έχετε μέχρι σήμερα».
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Σταθόπουλος (Συνεργασία Πολιτών) και Ανδρέας Γκιζιώτης (Ανθώπινη Πόλη).
Επίσης, τίμησαν την εκδήλωση: Ο Αντιδήμαρος κ Γιάννης Γουργούλης, ο Πρόεδρος των Δημοτικών Ιατρείων κ. Μιχάλης Γαβράς, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμος Βλάχος, εκπρόσωποι άλλον Συλλόγων και φορέων και πολλοί Αρκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου