____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Εξάμηνο μνημόσυνο Γεωργίου Δ. Τσιαμούρη από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Από την οικογένεια του αείμνηστου Γεωργίου Τσιαμούρη, τελέστηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2010, εξάμηνο μνημόσυνο στην ιδιαίτερη του πατρίδα, τον Άγιο Πέτρο, στο οποίο παραβρέθηκαν συγγενείς, γνωστοί και πλήθος Αγιοπετριτών. Ο Γεώργιος Τσιαμούρης λάτρευε το χωριό του, το επισκεπτόταν συχνά και περνούσε εκεί τα καλοκαίρια του μαζί με την σύζυγό του Βασιλική, την κόρη του Ρούλα, τον γαμπρό του Κώστα και τις τέσσερις εγγονές του, στους οποίους είχε εμπνεύσει την αγάπη του και τη λατρεία του για αυτό και την οποία απέδειξε έμπρακτα πολλές φορές με τις δωρεές και τα έργα του.
Έφυγε από τη ζωή στις 22 Οκτωβρίου 2009, σε ηλικία 81 ετών, στη Ναύπακτο, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια και αναπαύεται πλέον στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.
Είναι σίγουρο ότι η ψυχή του θα χάρηκε ιδιαίτερα που μας είδε εκείνη την ημέρα να τον θυμόμαστε και να ανάβουμε ένα κερί στη μνήμη του στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου και στη συνέχεια στο εστιατόριο ‘’Μπάζαρος’’ όπου η οικογένεια του παρέθεσε γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου