____________________________________________________________________________________________________________________
............................................................... *ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένα αυθεντικό Γορτυνιακό γλέντι στο Παρόρι!

ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός των Γορτυνίων της Σπάρτης, στο κέντρο «ΣΤΕΛΑΚΟΣ» του Παρορείου.
Περίπου 200 Γορτύνιοι και φίλοι των Γορτυνίων γέμισαν την όμορφη αίθουσα του κέντρου, πιστοί στο ραντεβού- αντάμωμα για τη γνωριμία, τη σύσφιξη των πατριωτικών σχέσεων, τη χαρά και τη διασκέδαση!
Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γορτυνίων της Σπάρτης «Ο Άγιος Ευθύμιος Ο Νέος» κ. Ανδρέας Καρασπήλιος, που ευχήθηκε «Καλή διασκέδαση»! Ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Μητράκος αναφέρθηκε, δι’ ολίγων, στην ιστορία και την προσφορά του Συνδέσμου. Στη συνέχεια απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι τέως πρόεδροι κ. κ. Στράτης Κιούσης και Ιωάννης Πετρόπουλος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Σκούρος.


Ακολούθησε ένα γνήσιο, ζεστό γορτυνιακό γλέντι, με τη μουσική και τα τραγούδια της ορχήστρας του καταστήματος, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας κληρώθηκαν πλήθος δώρων, για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου.
Ευχή όλων: «Και του χρόνου με υγεία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου